ONZE SPECIALITEITEN

Onze Specialiteiten

DIRECT-KLAAR-SERVICE

DIRECT-KLAAR-SERVICE

Uw enkelvoudige bril direct klaar? Bij ons kan het! Wij maken uw verte-, en /of leesbril klaar terwijl u wacht! Ook uw multifocale bril kunt u binnen enkele dagen al komen halen. Wij hebben ca. 1.600 enkelvoudige glazen op voorraad.
LOTOS

LOTOS

Lotos is een familiebedrijf sinds 1872, gevestigd in het Duitse Eisingen. Lotos brillen zijn unieke handgemaakte 18 karaat gouden monturen die als een sieraad op het gezicht worden gedragen. De monturen zijn er in platina, geelgoud, witgoud en rosegoud. Deze Rolls Royce onder de brillen biedt een levenslange garantie op de brilmonturen.
SCHNUCHEL, MAATWERK

SCHNUCHEL, MAATWERK

Al jarenlang werken wij samen met de firma Schnuchel. Zij ontwerpen handgemaakte kunststof monturen. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren en maten. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om voor mensen met een brede of juist smalle neusbrug de bril perfect passend te maken. Bij de meeste merken is er vaak maar één standaard neusmaat verkrijgbaar.
DESIGN NATURELL

DESIGN NATURELL

Dit is ook een maatwerk fabrikant net als de firma Schnuchel echter Design Naturell maakt de monturen in buffelhoorn in plaats van kunststof.
BRIL OP MAAT!

BRIL OP MAAT!

Herkent u dat: U bent op zoek naar een leuke bril maar het montuur dat u leuk vindt is net iets te groot, past niet goed op de neus of zit niet echt lekker. Geen nood! De Valk Hensbergen opticiens kan uw favoriete montuur aanpassen aan uw wensen ! Vraag hiernaar in de winkel, wij adviseren u graag.