ASSORTIMENT

Contactlenzen

Onze contactlensspecialist behoort tot de beste op zijn vakgebied. Hij houdt zijn kennis op peil door regelmatig congressen en nascholingscursussen te bezoeken en is zodoende in staat u optimaal te adviseren. De tijd dat een contactlensdrager zijn hele leven lang dezelfde lenzen droeg, ligt wat ons betreft ver achter ons. De ontwikkelingen gaan snel en nieuwe types contactlenzen volgen elkaar in rap tempo op. Verbeterd comfort, zo lang mogelijke dagelijkse draagtijden en een maximale zuurstofvoorziening van het oog zijn belangrijke criteria.

Aan ons de taak de beste lenzen voor u te selecteren en u op de hoogte te houden van alle innovaties. Het doel daarbij is altijd u zo lang mogelijk, liefst een leven lang, gezond lenzen te laten dragen. Dat is tegenwoordig geen utopie maar met de juiste begeleiding en controle eerder regel dan uitzondering.

AANPASSING/CONTROLE

Wanneer u voor het eerst contactlenzen wilt gaan dragen of wanneer u tijdens een oogmeting aangeeft dat u dat overweegt, zal onze contactlensspecialist naast de sterkte van uw ogen ook de vorm ervan (de juiste kromming) opmeten. Bovendien wordt de kwaliteit van hoornvlies en traanfilm beoordeeld. Pas daarna kan een goed advies op maat gegeven worden. Bij de contactlenscontroles wordt beoordeeld hoe uw ogen op uw lenzen reageren en of de pasvorm nog voldoet. Bovendien is die controle een goed moment om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties waarvan u en uw ogen kunnen profiteren. Zo blijft u altijd goed op de hoogte en bent u verzekerd van de beste contactlenzen die op dit moment beschikbaar zijn.