ASSORTIMENT

Kinderbrillen

Kinderen zijn vaak speels en onbezonnen. Hierdoor is de gebruiksduur van een kinderbril korter dan normaal. Dit in combinatie met de groei maakt dat de kinderbril eerder aan vervanging toe is. Tegenwoordig is een bril ''cool" want net als met kleding is een kinderbril een modeartikel geworden. We hebben een ruime collectie kinderbrillen in onze winkel. Mocht er niet tussen zitten wat u zoekt dan kunnen we vrijblijvend een zichtzending laten komen.

Voor kinderen onder de 10 jaar is een afspraak bij een orthoptist altijd geadviseerd.

WAAROM KUNSTSTOF GLAZEN?

WAAROM KUNSTSTOF GLAZEN?

In een kinderbril wordt nooit mineraalglas toegepast maar alleen kunststof. Kunststof is niet alleen de helft lichter dan glas, nog veel belangrijker is dat het praktisch onbreekbaar is en dus veel veiliger. Een bril mag dan wel "cool" zijn, zodra die bril voorzien is van "jampotglazen" zal geen kind er blij mee zijn. Gelukkig heeft de techniek niet stilgestaan de afgelopen jaren. Zeker voor een kinderbril proberen we de glazen zo dun mogelijk te bestellen. Dunne glazen zien er niet alleen veel vriendelijker uit maar zijn ook lichter.

COLLECTIE

In onze collectie kinderbrillen ziet u onder ander brillen van: Lookkino, Vingino, Titan Flex en op het maat gemaakte Schnuchel.