ASSORTIMENT

Monturen

Bij De Valk Hensbergen Optiek vindt u een overzichtelijk gepresenteerde collectie monturen in alle stijlen en verschillende prijsklassen.

Modern design, strak minimalisme, grote modemerken, exclusieve luxe en vrolijke jonge labels zijn allemaal ruimschoots vertegenwoordigd. Wij voeren de collecties van vele bekende brilontwerpers zoals Tom Ford, Lotos, Cartier, Schnuchel, Yf&Mart, Look, Henry Jullien, Roman Rothschild, Zen, Giorgio Armani, Fleye, Danielle Swarovski, buffelhoornen monturen van Wolleweber, Jil Sander, Calvin Klein.

 

TOM FORD

TOM FORD

Uw enkelvoudige bril direct klaar? Bij ons kan het! Wij maken uw verte-, en /of leesbril klaar terwijl u wacht! Ook uw multifocale bril kunt u binnen enkele dagen al komen halen. Wij hebben ca. 1.600 enkelvoudige glazen op voorraad.
YF & MART

YF & MART

Lotos is een familiebedrijf sinds 1872, gevestigd in het Duitse Eisingen. Lotos brillen zijn unieke handgemaakte 18 karaat gouden monturen die als een sieraad op het gezicht worden gedragen. De monturen zijn er in platina, geelgoud, witgoud en rosegoud. Deze Rolls Royce onder de brillen biedt een levenslange garantie op de brilmonturen.
LOTOS

LOTOS

Dit is ook een maatwerk fabrikant net als de firma Schnuchel echter Wollenweber maakt de monturen in buffelhoorn in plaats van kunststof.
GOLD & WOOD

GOLD & WOOD

Herkent u dat: U bent op zoek naar een leuke bril maar het montuur dat u leuk vindt is net iets te groot, past niet goed op de neus of zit niet echt lekker. Geen nood! De Valk Hensbergen opticiens kan uw favoriete montuur aanpassen aan uw wensen ! Vraag hiernaar in de winkel, wij adviseren u graag.
SCHNUCHEL

SCHNUCHEL

Al jarenlang werken wij samen met de firma Schnuchel. Zij ontwerpen handgemaakte kunststof monturen. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren en maten. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om voor mensen met een brede of juist smalle neusbrug de bril perfect passend te maken. Bij de meeste merken is er vaak maar één standaard neusmaat verkrijgbaar.