ASSORTIMENT

Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn er in de eerste plaats om uw ogen tegen fel licht en schadelijke UV-straling te beschermen. Daarnaast zijn het inmiddels natuurlijk belangrijke modeaccessoires geworden.

Bij De Valk Hensbergen Opticiens combineren we graag we graag het een met het ander. Onze collectie bestaat uit de mooiste zonnebrillen van bekende modemerken en bijzondere designerlabels. 
Ieder seizoen passen we de collectie aan de trends aan en kiezen we de merken die op dat moment het meest gewild zijn. Denk daarbij aan Tom Ford, Cartier, Giorgio Armani, Polo Ralph Lauren, Ray Ban, Jil Sander, Serengeti, Super Dry, Persol, Mont Blanc en Revo.

Uiteraard is het mogelijk om zowel in zonnebrillen als in correctiemonturen zonneglazen op sterkte te zetten. Dit kan zowel enkelvoudig als multifocaal. Wij hebben het hele jaar door hiervoor een speciale aanbieding. Vraagt u ons naar de voorwaarden.

In alle gevallen informeren wij u graag over de specifieke lenseigenschappen want "er goed uitzien" combineren wij graag met "goed zien" en de beste bescherming voor uw ogen.